FacebookTwitterLinkedInRSS Feed
Romanian Dutch English French German

Service Tractari Auto

 Nifa Prescom SRL asigura transportul pe platforma pentru autoturisme defecte sau avariate.

 

Read more...

Service Instalatii GPL

 Avem o experienta de peste 12 ani pe piata auto romaneasca in ceea ce priveste montarea, intretinerea si service-ul instalatiilor auto GPL, avand un portofoliu de peste 10 000 instalatii montate.

 In functie de tipul autoturismului dumneavoastra, specialistii noastri va ofera consiliere gratuita, chiar si o verificare initiala in vederea depistari si eliminarii eventualelor probleme.

 Se folosesc numai instalatii originale produse in Italia precum: Cangas si Tomasetto Achile sau Alaska, asigurandu-se atat garantie de 24 luni cat si post garantie, dar oferim si piese de schimb pentru instalatiile Lovato, Landi, Bigas, Autronic, Marini, BRC, Milano, e-Gas.

 Colaboratori:

 

 

 

 Tomasetto Achille SPA

Produsele Tomasetto renumite in proiectarea si fabricarea componentelor GPL auto sunt vandute in intreaga lume, iar cei peste 25 ani de experienta pot garanta cel mai bun raport calitate-pret.
Se pot monta pe : EURO2, EURO3, EURO4, EURO5 si non-EURO.

 

  Cangas

comutatorCangas.pngCarcasa Cangas.pngcablu cangas.pngcalculator cangas.pngregulator presiune.pngmultivalva camgas.pngrampa injectie.pngrezervor toroidal InteriorB.pngrezervor toroidal EXTB.pngelectrovalva.png
Follow

Special!

This week we have a special, half price on delicious oranges!

Only for our special customers!
Use the code: Joomla! when ordering

This module can only be seen by people in the customers group or higher.