FacebookTwitterLinkedInRSS Feed
Romanian Dutch English French German

Logistics

Servicii oferite

  • Transport auto de marfuri 
  • Flota > 30 autoutilitare de 3,5 tone

 

   SC NIFA PRESCOM SRL activeaza pe piata transporturilor de marfuri inca din anul 2006 cu parc propriu de masini. Avem parc propriu de mașini cu asigurare CMR 150.000 EURO dar și departament de expediții cu coordonatori de transport ce pot comunica cu clienții dvs. externi.

Read more...

Filtre

Filtrul de aer influenteaza direct performanta masinii dumneavoastra. Motorul are nevoie de un amestec bine optimizat dintre aer si combustibil pentru a functiona corect. Filtrele de aer murdare pot cauza amestecuri prea bogate in combustibil si pot influenta negativ randamentul motorului.

           Filtrul de ulei este conceput sa protejeze masina dumneavoastra prin filtrarea tuturor impuritatilor  din ulei. Filtrul de ulei trebuie schimbat regulat la 10.000 km sau 1 an. Firma noastra va pune la dispozitie filtre de ulei de cea mai buna calitate, atat pentru furnizori OEM (calitate de fabrica), cat si furnizori AM (indeplinesc standardele ISO existente in industria auto). 

           Filtrul de combustibil. Performanta masinii dumneavoastra este direct influentata de un amestec bine optimizat dintre aerul care intra in motor si un combustibil curat. Filtrul de combustibil este localizat de obicei langa rezervor sau in compartimentul motorului si este conceput pentru a bloca intrarea in motor a  particulelor mai mari sau a murdariei. Filtrele de combustibil blocate sau murdare pot compromite functionarea corecta a masinii prin astuparea injectoarelor sau a carburatorului. 
           Filtrele de habitaclu sau de polen nu influenteaza performanta motorului dar este important sa fie schimbat la intervale regulate pentru ca are un rol dublu:  nu numai ca imbunatateste confortul dumneavoastra dar o deteriorare a lui poate duce la accesul impuritatilor in compartimentul vaporizatorului (la masinile cu aer conditionat), ducand in cele din urma la blocarea scurgerii. Este recomandat sa-l schimbati impreuna cu celelalte filtre.

Filtre - Branduri

  

   

 

 

 

 

Follow

Special!

This week we have a special, half price on delicious oranges!

Only for our special customers!
Use the code: Joomla! when ordering

This module can only be seen by people in the customers group or higher.